Barbecue Weber Houtsnippers 0,7 kg, Beech

6,99
3 Prijzen, De beste prijs bij Kampeerwereld.nl


Merk:

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Barbecue Weber Houtsnippers 0,7 kg, Beech

Dit Barbecue product is geschikt voor verschillende modellen van Weber. Het past in o.a. . Extra informatie over dit product: Zomerdagen in Nederland zijn op nog geen 2 handen te tellen. Wanneer die mooie dag dan eindelijk aanbreekt wil jij daar natuurlijk maximaal van genieten. Haal je Weber barbecue dus maar van stal en leg het nodige bier koud. Dit wordt jouw zomeravond.

Houtsnippers als deze geven een zachte rooksmaak aan je creaties, waar menig barbecue hart sneller van gaat kloppen. Om de authentieke rooksmaak aan je gerecht te geven, is een goede behandeling van de houtsnippers vereist.

Wanneer je de barbecue hebt afgestoft, is het verstandig de houtsnippers een uur in water te leggen. Hiermee voorkom je dat de snippers direct ontbranden wanneer je ze op de grill legt. Vervolgens verspreid je ze over de barbecue. Het is belangrijk niet alle houtsnippers in een keer op de briketten van je gas- of houtskoolbarbecue te gooien. Strooi met mate. De houtsnippers nemen hitte op, waardoor rook vrijkomt. De rook trekt vervolgens gelijkmatig in het vlees, waardoor het een heerlijke rooksmaak krijgt. Deze gearomatiseerde houtsnippers geven een extra subtiele rooksmaak af. Perfect in combinatie met vis of gevogelte!