Royalty Line Elektrische koelbox 25 liter grijs

67,95
De beste prijs bij Kitchenandmore.nl


Over Royalty Line Elektrische koelbox 25 liter grijs

De Royalty Line koelbox is zeer ruim met een inhoud van 25 liter. Dankzij het thermo-elektrische systeem kun je de koelbox niet alleen gebruiken om te koelen, maar ook om te verwarmen. Daarom kun je hem zowel gebruiken voor het meenemen van koude drankjes, als voor het meenemen van warme maaltijden.

Ideaal voor gebruik onderweg
De Royalty Line neem je eenvoudig met je mee dankzij het lichte gewicht en het geïntegreerde handvat, bijvoorbeeld naar het strand of naar de camping. Het grote volume van 265liter biedt ruimte voor allerlei hapjes en drankjes. Een groot voordeel van de Royalty Line koelbox is dat je niet alleen kunt koelen, maar ook kunt verwarmen. Daardoor kun je deze koelbox ook gebruiken voor het meenemen van bijvoorbeeld warme maaltijden.

Thermo-elektrisch systeem
Het thermo-elektrische systeem zorgt ervoor dat je kunt koelen tot 18° C onder de omgevingstemperatuur, maar daarnaast ook tot maximaal 65° C kunt verwarmen. Bovendien is de koelbox zowel in de auto op 12V te gebruiken, als op elektriciteit op 230V. Je hoeft je niet eens zorgen te maken over de energierekening, want de koelbox verbruikt weinig stroom en heeft dan ook energielabel A++.

Slim ontwerp
De Royalty Line koelbox is dankzij het handige ontwerp ook nog eens heel praktisch in gebruik. Het deksel is voorzien van een vergrendeling, maar is ook helemaal afneembaar. Dankzij het snoeropbergsysteem heb je geen last van het snoer als deze niet is aangesloten. Daarnaast is de koelbox eenvoudig schoon te maken.