Koelbox Compressor Dometic Group CoolFreeze CFX35W 12 V, 24 V, 110 V, 230 V Grijs, Zwart 32 l Energielabel: A++ (A+++ - D)

825,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Grijs Grijs,Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Koelbox Compressor Dometic Group CoolFreeze CFX35W 12 V, 24 V, 110 V, 230 V Grijs, Zwart 32 l Energielabel: A++ (A+++ - D)

De Dometic CoolFreeze CFX heeft een aantal zeer indrukwekkende eigenschappen. Allereerst is er de speciale CFX-elektronica, die een intelligente, automatische turbokoeler en geheugenfunctie omvat. De unit is bovendien niet alleen geschikt voor diepvriezen tot max. -22 °C, maar kan ook op zonne-energie werken. En deze koelbox levert uitstekende koelprestaties, ongeacht de buitentemperatuur. U kunt deze verbazingwekkende koel-/vriesbox overal mee naartoe nemen! Uitgerust met heavy duty-details als versterkte hoeken, roestvrijstalen scharnieren en een robuuste dekselcoating zijn de hightech koelboxen van de CFX-serie bestand tegen de zwaarste belastingen. Bij de CFX 35W - CFX 100W uitvoeringen kan de koeltemperatuur eenvoudig geregeld en bewaakt worden via een wifi-app.

De elektrische Dometic CFX-koelbox levert uitstekende koelprestaties bij hoge omgevingstemperaturen. Dat weten we omdat hij getest is onder de zwaarste omstandigheden in de extreme hitte van de Australische woestijn! Hij is robuust, efficiënt en klaar voor actie. De CFX is ons meest bekroonde product en u zult snel begrijpen waarom.

Compressorkoeltechnologie, zoals gebruikt in de CFX-serie van Dometic, biedt ongeëvenaard koelvermogen. Maar hoe werkt het? Compressorkoeltechnologie werkt met een koudemiddel dat in de verdamper van vloeibare toestand overgaat naar gasvormige toestand. Het verdampingsproces onttrekt warmte aan het interieur van de koelunit, waardoor de temperatuur daalt. De compressor zuigt het koudemiddel aan, comprimeert het en geeft het door aan de condensor. Daarna wordt de onttrokken warmte afgegeven aan de atmosfeer. Het koudemiddel wordt weer vloeibaar en stroomt terug naar de verdamper waar de cyclus opnieuw begint. Het resultaat hiervan is uitstekende koelprestaties, geschikt voor diepvriezen, zelfs bij extreme omgevingstemperaturen.

- Capaciteit: 32 liter
- Uitstekende koelprestaties, zelfs bij extreem hoge buitentemperaturen
- Geschikt voor vriezen tot -22 °C
- Zeer efficiënte en geruisloze werking. - - Geschikt voor gebruik op zonne-energie
- Heavy-duty ontwerp met verstevigde
hoeken, roestvrijstalen scharnieren en een robuuste dekselcoating
- Speciale CFX-elektronica met digitaal temperatuurdisplay
- Temperatuurbeheersing via WiFi-app

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: