Patton Kamado Grill Classic - 13" - Ø28 cm Griloppervlak - Met Handvat - Zwart

125,10
5 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart mat zwart Mat

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Patton Kamado Grill Classic - 13" - Ø28 cm Griloppervlak - Met Handvat - Zwart

Deze Kamado barbecue is van hoogwaardig industrieel (cordoriet) Keramiek. Dit zorgt er voor dat deze Patton Kamado Grill Classic - 13" bestand is tot temperaturen van zo’n 1.000 graden Celsius. Deze Patton Kamado heeft een mat zwarte kleur en een grilloppervlak van 28 cm. Dankzij de keramische schaal en gecontroleerde luchtstroom wordt het vlees of ander gerecht sappiger en malser dan in welke andere stalen barbecue ook, waarmee uitdroging wordt voorkomen! Vanwege het ventilatierooster aan de onderzijde i.c.m. met de zo genoemde margrietschijf / top vent aan de bovenzijde is de temperatuur uitermate goed te controleren en in te regelen. Middels de temperatuur meter op het deksel is de temperatuur goed te volgen. Patton Kamado Grill Classic - 13"

  • Uitvoering 13” Diameter grilloppervlak 28 cm.
  • Kleur: Mat zwart
  • Hoogwaardig industrieel (cordoriet) Keramiek, welke bestand is tot temperaturen van zo’n 1.000 graden Celsius (°C).
  • De Keramische schaal en gecontroleerde luchtstroom zorgen voor sappigere en malsere gerechten
  • Uitdroging wordt voorkomen
  • Temperatuur goed te controleren door margrietschijf / top vent aan de bovenzijde
  • 13” uitvoering standaard uitgevoerd met degelijk zwart powdercoated onderstel.
  • Met temperatuurmeter
  • Garantie; 10 jaar (limited)
Vanwege de uitstekende warmte isolerende eigenschappen van de keramische schaal , blijven vleessappen als bij geen enkel andere barbecue behouden, en kan men vanwege de precieze controle van de luchtstroom naast grillen en roken, tevens denken aan het bakken van pizza’s, maar bijvoorbeeld ook overheerlijke flammkuchen en zelfs brood. De Patton Kamado gaat verder waar een andere barbecue ophoudt!

Over Kamado barbecues Kamado is het Japanse woord voor ‘kachel’ of ‘fornuis”. Archeologen hebben ontdekt dat de eerst gevonden resten van de huidige Kamado modellen zo’n 4.000 jaar oud zijn, en sindsdien is deze barbecue geëvolueerd tot een culinaire alleskunner in menig Michelin sterren restaurant. Het kook- en grill virus is mede door de komst van de Patton Kamado nu toch ook echt in Nederland toegeslagen met de mooiste bereidingen van o.a. picanha, Angus beef, tomahawk en velerlei vis, groente en zelfs vega experimenten op de grill.

Over Patton De historie van Patton reikt tot ruim voor het millennium waarbij Patton het eerste merk op Nederlandse bodem was wie de buitenkeuken breed en actief onder de aandacht bracht, en bereikbaar maakte voor veel liefhebbers van lekker eten, genieten en gezelligheid in eigen tuin! De hedendaagse series Patio Chef, Prominent en Patron, maar daarnaast ook de (keramische) houtskool varianten voldoen ruimschoots aan alle eisen van de meest fervente hobby kok, en veeleisende professional.

Materiaal:
Keramiek
Voorraad: