Intex Excursion Pro Kayak - opblaasboot - 384 - 94 - 46 cm - Rood

242,10
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood Grijs Rood,Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Intex Excursion Pro Kayak - opblaasboot - 384 - 94 - 46 cm - Rood

De Intex Excursion Pro Kayak is zeer geschikt om met 2 personen op een meertje of mild tot wilder water te peddelen. De Intex Excursion Pro Kayak is voorzien van 3 aparte luchtkamers; één in de vloer en twee in de romp. Als één van de luchtkamers lek raakt, kan de kayak met twee volle luchtkamers veilig de kust bereiken.
De kayak is gemaakt van super sterk 3-laags PVC voor hoge sterkte, weerstand en duurzaamheid. Verder heeft hij erg veel kenmerken zoals handgrepen, een grijpkoor, twee geïntegreerde vishengelhouders en een afneembare en verstelbare montagebeugel voor accessoires op de boeg. Ook bevat de kayak twee soorten directionele schegs (voor diep en ondiep water), verwijderbare of verstelbare opblaasbare zitjes met leuning, opbergruimtes voor en achterin én twee op de vloer gemonteerde voetsteunen. De Excursion Pro Kayak heeft een capaciteit van 180 kilogram. Peddels en pomp worden in deze set meegeleverd.
+ 384 x 94 x 46 cm (LxBxH) + Super sterk 3-laags PVC voor een langere levensduur + Boot bevat 3 luchtkamers voor meer stabiliteit en veiligheid + Tweepersoons kayak – 2 zitplaatsen + Twee soorten directionele schegs voor diep en ondiep water + Gecertificeerd + In deze set worden peddels, opblaasbare zitjes met leuning, voetsteunen, verstelbare montagebeugel voor accessoires, vishengelhouders en pomp meegeleverd + Inclusief draagtas voor eenvoudig transport
- Het maximaal draaggewicht is 180 kilogram Garantie: 3 maanden op productiefouten en naden rechtstreeks via Intex. Kleine lekjes dient de klant zelf te plakken.