Witte CALLETTI™ Originals KAYAK

349,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte CALLETTI™ Originals KAYAK

LET OP! INDIEN U DIT PRODUCT WILT BESTELLEN VERZOEKEN WIJ U UW TELEFOONNUMMER TOE TE VOEGEN IN HET VERBAND MET HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK VOOR LEVERING.

Deze hoogwaardige kajak heeft alle functies die een solo-peddelaar nodig heeft. De gewicht-lengte verhouding van de KAYAK@CALLETTI.COM biedt ideale balans en stabiliteit en is daarmee geschikt voor veel activiteiten; het vaartuig is zeer geschikt voor kajakvissen, het navigeren door snelle stromingen of zelfs het reizen over open water. De licht verhoogde boeg breekt elke golf gemakkelijk en maakt het rijden op de golven nog leuker. De KAYAK@CALLETTI.COM heeft veel opbergruimte en biedt meer dan genoeg ruimte voor een solo-peddelaar om de dag comfortabel door te brengen. De vorm en het ontwerp van de romp zorgen voor een gestage vaart in een rechte lijn en voor behendig bochtenwerk en controle in meerdere wateromstandigheden. De stabiliteit van de KAYAK@CALLETTI.COM maakt kantelen bijna onmogelijk, zelfs als je over ruw water vaart of met een indrukwekkende vangst aan de slag bent bij het vissen in open water. Bij uw nieuwe kayak wordt een comfortabele, ondersteunende kajakstoel geleverd.

*** Wordt geleverd met 5 jaar rompgarantie *** CALLETTI ™ - Probleemloos varen.
GELIJK VAREN TIP: Haal deze kajak op in Elst(GLD)

Rompmateriaal: LDPE

Grootte: 294 × 80 × 30 cm

Gewicht: 21,5 kg

Laadvermogen: 150kg

UV-bestendig

Handgrepen aan beide zijden

Handgrepen voor en achter

2x8 "waterdicht opbergluik met zak inzetstukken Ruime opbergmogelijkheid achter de zitting met span elastiek om alles goed op de plek te houden.

Materiaal:
polyetheen
Voorraad: