Voorbereiding, het woord voor een onbezorgde reis.

Voorbereiding, het woord voor een onbezorgde reis.

Een vakantie, daar kijk je al een hele lange tijd naar uit. Echter, hoort door ook een goede voorbereiding bij. Tenminste, dat zijn de voornemens maar vaak schort het hier toch aan. Middels de onderstaande tips ga je gemakkelijk voorbereid op reis en scheelt het je veel tijd én kosten. 

Tip 1: Regel je parkeerplaats bij het vliegveld

Parkeren bij het vliegveld is de laatste jaren met zo’n 50% in prijs gedaald. Door de toenemende concurrentie van parkeerplaatsen rondom het vliegveld die concurreren met de opties de geboden worden door de luchthaven zelf is de prijsdaling ingezet. Echter zijn er ontzettend veel van deze parkeerplaatsen rondom het vliegveld gekomen waardoor het overzicht hierin kwijt is geraakt. Hier brengt www.vliegenenparkeren.nl overzicht in. Als voorbeeld kunt u nu kiezen voor parkeren vliegveld Rotterdam bij vier aanbieders, dit was een jaar geleden nog slechts een aanbieder. 

Parkeren bij het vliegveld is de laatste jaren met zo’n 50% in prijs gedaald. 

Jouw vliegreis goed voorbereiden

Tip 2: Regel een transfer van het vliegveld naar je hotel

Er zijn op het vliegveld vele automaten beschikbaar die je kunnen voorzien van een kaartje met de shuttle naar het centrum van de stad. Echter, zijn deze prijzen vele malen hoger dan wie deze kaartjes online reserveert. Transferzo geeft je de mogelijkheid om gemakkelijk deze kaartjes te bestellen online. 

Tip 3: Vergelijk een Busreis, Vliegreis en Treinreis met elkaar!

Velen stedentrips gaan naar Parijs, Berlijn en Londen. Vele reizigers vergelijken enkel de prijzen van diverse vliegtickets met elkaar. Echter, is het nog véél interessanter om en vergelijking te maken tussen bus, trein en vliegtuig! Dan zie je direct hoeveel tijd het kost om van je thuisadres naar je bestemming te komen en de prijs. Zo zal je zien dat de bus of trein in veel gevallen erg interessant is! Via Steppon kunt u deze vergelijking gemakkelijk maken!