Rode Kamado Joe Classic III (2019) Houtskoolbarbecue met Onderstel en Zijtafels

1 999,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Rode Kamado Joe Classic III (2019) Houtskoolbarbecue met Onderstel en Zijtafels

Kamado Joe Classic III (2019)
Wat het 2019 model onderscheidt t.o.v. de eerdere uitvoering(en) is dat het 2019-exemplaar standaard wordt geleverd met de revolutionaire SlōRoller Hyperbolic Smoke Chamber voor perfecte bereiding bij lage temperatuur, het nieuwe driedelige Divide & Conquer ® Flexible Cooking System en een verbeterd verrijdbaar onderstel.

Deze Kamado Joe Classic III (2019) is de meer dan waardige opvolger van het succesvolle paradepaardje van Kamado Joe; de Classic Joe. De Kamado Joe Classic III (2019) is dankzij een aantal bijzonder slimme innovaties nog completer dan zijn illustere voorganger.
De Kamado Joe Classic III (2019)wordt zeer compleet en geheel gebruiksklaar geleverd. Je wordt, zoals het geval is bij veel andere barbecues in deze prijsklasse, niet meer gedwongen om er voor veel geld allerlei accessoires bij te kopen; je krijgt er zelfs een grill gripper en een aspook bij.
De Joe Classic II is gemakkelijk in elkaar te zetten en als hij eenmaal staat dan zit je voor de rest van je leven gebakken met deze mooie, schier onverwoestbare en zeer veelzijdige barbecue.

SlōRoller Hyperbolic Smoke Chamber
De SlōRoller Hyperbolic Smoke Chamber verspreidt rook en hitte in circulerende golven. Hierdoor transformeert een Kamado Joe in een optimale rookoven. Het voedsel gaart dankzij de gelijkmatige verdeelde warmte en de rook zorgt voor een heerlijke, authentieke smaakbeleving.

Kamado Joe Classic III
De Kamado Joe Classic III (2019) is uitgerust met het intelligente Divide & Conquer Flexible Cooking System waarmee hij zich echt van zowel zijn voorganger als van zijn concurrenten onderscheidt. Het systeem houdt in dat je niet alleen de bak- en grilloppervlakte kunt vergroten maar ook dat je tegelijkertijd meerdere ingrediënten en producten op andere wijzen op verschillende temperaturen kunt bereiden. Dit maakt deze barbecue verschrikkelijk veelzijdig en ook geschikt om eten te bereiden voor een groter gezelschap. De bijgeleverde roosters en platen zijn rond en in twee delen verdeeld waardoor zogenaamde halvemanen ontstaan. Je kunt deze halvemanen combineren, afzonderlijk gebruiken en op verschillende hoogtes plaatsen waardoor er sprake is van verschillende warmtezones en bereidingsvormen. Op deze manier is het bijvoorbeeld goed mogelijk om in één barbecuesessie aardappels te poffen, kip te roosteren, garnalen te grillen en een worstje te bakken.

De barbecue is aan weerszijden uitgerust met fraaie, zwarte zijtafels die eenvoudig kunnen worden in- en uitgeklapt. Op deze tafels kun je borden, schalen en kommen zetten maar je kunt er ook je vleesvorken, tangen en borstels aan hangen.
De Kamado Joe Classic III weegt 128kg, heeft een roosterdoorsnede van 45cm en is 86,4cm hoog. De barbecue is voorzien van een zeer stevig onderstel met wielen die je eenvoudig kunt vastzetten. Het apparaat is daardoor goed te verplaatsen maar wordt weer net zo makkelijk en veilig vastgezet. De Joe Classic III is overwegend rood met stoere zwarte accenten.

Materiaal:
Keramiek
Voorraad: