Weber Houtblokjes 1,5kg Hickory (17619)

9,99
3 Prijzen, De beste prijs bij Fonteyn.nl


Over Weber Houtblokjes 1,5kg Hickory (17619)

Dit Barbecue product is geschikt voor verschillende modellen van Weber. Het past in o.a. . Extra informatie over dit product: Zomerdagen in Nederland zijn op nog geen 2 handen te tellen. Wanneer die mooie dag dan eindelijk aanbreekt wil jij daar natuurlijk maximaal van genieten. Haal je Weber barbecue dus maar van stal en leg het nodige bier koud. Dit wordt jouw zomeravond.

Houtblokjes als deze geven die speciale smaak aan je vlees, waar menig carnivoor hart sneller van gaat kloppen. Om de authentieke rooksmaak aan je vlees te geven, is een goede behandeling van de houtblokjes vereist.

Wanneer je jouw barbecue hebt afgestoft, leg je de blokjes op de briketten. Het is belangrijk niet alle houtblokjes in een keer op je gas- of houtskoolbarbecue te gooien. Het hout neemt vervolgens hitte op, waardoor rook vrijkomt. De rook trekt vervolgens gelijkmatig in het vlees, waardoor het vlees een heerlijke rooksmaak krijgt. Deze variant van Weber geeft een 'hickory' aroma af aan je gerecht. Dit is een overheersende bacon smaak. Strooi dus met mate!