Barbecue Weber Houtblokjes 1,5 kg, Apple

9,99
4 Prijzen, De beste prijs bij Fonteyn.nl


Over Barbecue Weber Houtblokjes 1,5 kg, Apple

Dit Barbecue product is geschikt voor verschillende modellen van Weber. Het past in o.a. . Extra informatie over dit product: Zomerdagen in Nederland zijn op nog geen 2 handen te tellen. Wanneer die mooie dag dan eindelijk aanbreekt wil jij daar natuurlijk maximaal van genieten. Haal je Weber barbecue dus maar van stal en leg het nodige bier koud. Dit wordt jouw zomeravond.

Houtblokjes als deze geven die speciale smaak aan je vlees, waar menig carnivoor hart sneller van gaat kloppen. Om de authentieke rooksmaak aan je vlees te geven, is een goede behandeling van de houtblokjes vereist.

Wanneer je jouw barbecue hebt afgestoft, leg je de blokjes op de briketten. Het is belangrijk niet alle houtblokjes in een keer op je gas- of houtskoolbarbecue te gooien. Strooi dus met mate. Het hout neemt hitte op, waardoor rook vrijkomt. De rook trekt vervolgens gelijkmatig in het vlees, waardoor het gerecht een heerlijke rooksmaak krijgt. Als kers op de taart geven deze blokjes van Weber zelfs een aroma van appel af aan je gerecht.